Crossfit træningssko fra ReeBok – Nano 3.0 crossfit sko

Crossfit træning er blevet utrolig populært, og mange dyrker Crossfit for at forbedre kondien, men også fordi træningen er utrolig sjov. Den høj intensitet i WOD træningen styrker dine muskler, og øger din koordinationsevne. WOD træningens varighed er meget kort oftes 5-20 minutter. Derfor er det også vigtigt at have udstyret i orden.

Reebok Crossfit Nano 3.0 Træningssko

Se udvalgte af Reebok Nano 3.0 Crossfit her

ReeBok har skabet en crossfit træningssko, som velegner sig Crossfit træningen. Nano 3.0 fra ReeBok giver et fast greb på underlaget, og den lave profil stabilisere foden, men stadig fleksibel således den ikke svækker hurtige bevægelser. Nano træningsskolen er stødabsorberende, så afsættet fra f.eks. pull-ups ikke belaster foden.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
899,75 DKK899,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Reebok Crossfit Nano 3.0 sko

Sålen i Nano 3.0 fra Reebok anvender teknologien MetaSplit, som forbedre skoen til CrossFit træningen, men også gør skoen yderst holdbar over de mange forskellige træningsformer, som RopePro sikre at skoen ikke lider skade af klatring på crossfit rebet .

reebok-crossfit-nano-3

Gå direkte til crossfit skoen her

Crossfit military green sko

Foret i Crossfit træningsskoen reducere ligeledes friktionen, samtidig med dine fødder holdes kølige. Træningsskoen fåes i størrelsen 40 – 45.5. Reebok Nano 3.0 er den mest maskuline Crossfit sko af dem alle med din millitære grøn/sort farve og gule snørrebånd. Træningsskoen findes også i andre farver.