Asics Gel-Kayano 22 Løbesko – Nyeste Kayano løbesko

Asics Gel-Kayano 22 Løbesko herre dame

Læs mere og køb Asics Gel-Kayano 22 Løbesko her

Asics Gel-Kayano er det bedst sælgende løbesko, som siden 1994 er blevet forbedret med de nyeste teknologier. Kayano fra Asics har siden 1994, hvor den første løbesko kom på markedet, udviklede modellen til den nyeste Gel-Kayano 22. Gel-Kayano er udviklet af designere og ingeniører fra Asics til den moderat pronerede løber, som ønsker markets mest komfortable og stabiliserende mellem- og langdistance løbesko.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.199,75 DKK1.199,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Asics Gel-Kayano 22 dame og herre løbesko

Kayano modellen fra Asics findes i en dame og herre model, hvor forskellen er skostørrelsen, designet og vægten. Dame løbeskoen er tilpasset kvinder fodstørrelse, som er mindre og smallere end mænd. Dette gør at Asics Gel-Kayano 22 dame vejer mindre en skoen til mænd.

Siden den tidligere Asics Gel-Kayano 21, er der sket meget med nr. 22, hvor designere og ingeniører har udviklet løbeskoen med Asics FluidFit, som er en maskinvævet elastisk mesh der giver løbeskoen den rigtige pasform. Mesh overdelen er limet sammen, hvilket gør den sømløs og blød, hvilket mindsker risikoen for irritationer og vabler. Mesh giver en tætsiddende løbesko der sidder fast på dine fødder under løbeturen. I overdele er skjulte linjer, som er med til at stabilisere løbeskoen og give den et anderledes design.

Hælkappen har hældrop, så landingen absorberes og dermed mindsker belastningen på din hæl og akildesene. Hølkappen er med støtte, så foden forbliver stabil under løbeturen.

Stødabsorberende Fluidride mellemsål

Gel-Kayano modellen er kendt for sin stødabsorbering i verdensklassen, som Asics igennem flere år udviklet til FluidRide. FluidRide mellemsål er opdelt i Gelzoner i hæl og forfoden, som er de områder der er mest belastet under løbeturen.

Asics Gel-Kayano 22 løbesko til dame og herre med moderat pronation løbestil. Gel-Kayano 22 løbesko er stødabsorberende mellemsål og mesh sømløs overdel uden syninger.