Dame fitness tights – Tights træningsbukser til kvinder

Tights Fitness dame træningsbukser til kvinder

Se udvalget af Fitness Tight her

Det er blevet utrolig populært at gå i tights i hverdagen, som et symbol på den “sporty lifestyle”, hvor muskelmassen og tynde ben vises frem gennem de meget stramme træningsbukser. De stramme fitness bukser er med sin sorte farve let at sammesætte andet tøj med i hverdagen, og det er derfor en let start på morgnen.

Dame træningsbukserne som før i tiden var løse er nu erstattet af tights fitness træningsbukser, som sidder tæt (tights) til kroppen som et ekstra lag skind. Et par populære fitness træningsbukser er Reebok SE Skinny fitness med lange ben.

Dame tights fra Reebok er svedtransporterende med konceptet PlayDry, som sørger for at fjerne fornemmelsen af klam sved og giver huden en større åndbarhed under træningen. Den meget tætsiddende dame fitness buks giver mere komfort til den frie bevægelse under træningen.

Dame tightsSe udvalget af fitness tight til kvinder her

Tights giver en opstrammende effekt

Den meget stramme tights dame buks giver ikke blot et fornemmelsen af et ekstra lag hud, men også fornemmelsen af at røven strammes op og bliver mere fast. Dette er også grunden til fitness buksen bliver brugt af mange kvinder i hverdagen, og giver derfor en rigtig god erstatning i forhold til nylonstrømper. Kvaliteten af tights er også langt højere end nylonstrømper, da buksen er lavet af materialet polyester og elastan, og derfor går det ikke så let i stykker ved en negl krasser hul. Den sorte træningsbuks passer rigtig godt sammen med en Crossfit træningssko.