Design selv dine Nike Air Huarache Run – Huarache run iD

Nike Air Huarache Run kom i butikkerne i 1991, og var revolutionerende for sneakers branchen med sin lette vægt, stødabsorbering og komfort. Den smarte rem om hælen på Air Huarache Run gav ekstra støtte og struktur for hvert skridt der blev taget i den klassiske sneakers.

Design selv Nike sneakers sko - NikeiD

Nike Air Huarache har opnået den samme popularitet som Nike Air Max, og du kan nu selv designe din egen Air Huarache iD i Nike Store i de farver, print og materialer du ønsker.

Design selv Nike Air Huarache Run iD

Populariteten for Nike sneakers er enorm, og de traditionelle sko bliver sendt i en strøm igennem kasseapparatet i butikkerne og på nettet. Nike Store har stor success med iD kollektionen af sneakers, hvor kunden selv designer alt fra farve, print og materiale – selv logoet kan de udskifte med egne initialer.

Design selv Nike Air Huarache Run NikeiD

For dem der selv vælger at designe deres Nike sneakers, får de deres helt egne unikke sko, som de stolt kan fortælle de selv har designet i Nike Store butikken. Prisen for sneakers i dit eget design er ikke meget dyrere end i butikkerne, og de bliver leveret direkte til døren. Leveringtiden fra Nike modtager dit design til du står med sko æsken er ca. 4 uger, men det er 110% værd at vente på.

Når du spændt sender dit eget design til Nike, og tålmodigt venter på leveringen, er følelsen af at åbne sko æsken med dine Nike Air Huarache Run iD helt speciel. At dit design fra computeren er blevet til en virkelig sneakers, og at den passer til netop din stil og outfit er virkelig fedt.

Unit sneakers i dit eget design fra Nike

At have noget unikt er noget alle ønsker, ung som gammel, mand som kvinde, og med Nike iD kollektionen kan du skabe unik sneakers i dit eget design. I Nike Store kan du vælge mellem kendte kollektioner som Free, Air Max, Air Huarache Run, Flyknit, Zoom, LunarGlide, Mercurial Superfly, Hypervenom og mange flere.

Du kan læse mere i artiklen, design dine egne nike sko her

Design eksempel Air Huarache Run iD

Det kan være svært at starte på sit eget design, og Nike har derfor givet mange eksempler på design af Nike Air Huarache Run iD, så du kan hente inspiration til netop din sneakers. Du finder de forskellige eksempler under NikeiD kategorien for din sneakers, og vælger det eksempel du syntes bedst om. Herefter kan du selv skifte farver, print og materiale.

Design selv Nike sneakers sko - NikeiD

Et eksempel kan være du ønsker at ændre materialet og farven på overdelen af skoen, hvor du for eksempel kan vælge OG MESH eller MESH. Forskellen på materialerne er perforeringen, hvor OG MESH er utrolig tæt imens du ved MESH kan se ventilationshullerne. Du kan udover MESH vælge vælge syntetisk læder, hvis du ønsker det på netop dit design af Huarache Run iD.

Du kan være heldig at finde en Nike rabatkode, og dermed spare penge på din sneakers eller andre Nike produkter.