Nano Crossfit 4 træningssko fra Reebok – Crossfit træning

Reebok Crossfit Nano 4 træningssko

Gå direkte til StylePit

Reebok Crossfit Nano 4 er træningsskoen til mænd og kvinder der dyrker Crossfit træning. Nano 4 fra Reebok er designet til at typer WOD crossfit træning.

Den høje intensitet i Crossfit træningen har spredt sig videre i sporten, hvor Crossfit er blevet populær blandt mange mænd og kvinder. Crossfit er et sport opbygget at korte træningsprogrammer kald WOD med høj intensitet med varierende bevægelser, som træner og styrker hele kroppen.

Crossfit træningssko fra Reebok Nano 4

Crossfit kan beskrives med 10 nøgleord, hvor vi har fundet et udvalg af dem, udholdenhed, hastighed, balance og behændighed de restende kan læses på Wikipedia. Rigtig mange af disse nøgleord kommer af hård træning, og det er derfor vigtig at have de rigtige crossfit træningssko, som hjælper dig med at holde balancen og hastigheden ved et godt solidt fæste i træningsmåtterne.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
899,75 DKK899,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Reebok Crossfit 4 er en videreudvikling af Crossfit Nano 3.0, hvor erfaringen fra Crossfit verden og de mange forskellige former for WOD (Workout Of the Day) stiller høje krav til Reebok Crossfit Nano 4 med vægtstænger, kettlebells og reb hejs (RopePro).

Den tidligere Nano 3.0 var med eksta slidstærk på ydresiden, så den kan klare klatringen i RopePro træningen. Videreudviklingen i Reebok har samme slidstærke ydreside, men som noget nyt er crossfit træningsskoen Nano 4 med Dual Density, som er en kombination af at være stødabsorberende i forfoden og stabiliserende i hælen, så den er perfekt til jumplift og kettlebell lift.

Hvad er nyt på Reebok Crossfit Nano 4 ?

Reebok Nano 4 er derudover blevet lavere i profilen, som gør den mere fleksibel og stabiliserende til hurtige bevægelser fra side til side. Flexriller i forfoden, som vi kender det fra Nike Free 5.0 kondiskoen har gjort det nemmere at mærke underlaget med Nano 4 crossfit træningsskoen. Ventilationen er med Mesh overdelen blevet meget bedre, så dine fødder holdes kølige under Crossfit træningen.

Reebok Crossfit Nano 4 fåes til mænd og kvinder i flere forskellige farver og størrelser, og er utrolig robust i funktion og udseende, så du kan forvente at have træningsskoen i rigtig mange år. Størrelsen til mænd er fra 39-45.5 og til kvinder fra 36-41. Se udvalget af andre træningssko fra Reebok her.