Nike HyperAdapt selvsnørende sko – Nike HyperAdapt 1.0

Tanken om den selvsnørende sko blev for alvor bragt til verden i den populære Hollywood film Tilbage til Fremtiden, hvor Marty McFly og Doc Brown var på tidsrejse i deres DeLorean DMC-12. Marty McFly (Michael J. Fox) hoppede dengang i 1989, i et par Nike Air MAG sneakers, som selv snørede snørebåndet. Siden da har mennesker verden ventet i spænding på de selvsnørende sko, som i Tilbage til fremtiden.

Nike HyperAdapt Selvsnørende Sko

Læs mere og køb Nike HyperAdapt her

 

Nike HyperAdapt

Nike HyperAdapt er et gennembrud indenfor fodbeklædningen som vi kender den, hvor snøre- og velcrobånd selv skulle lukkes. Nike HyperAdapt revolutionere teknologen ved en ny innovation af adaptiv snøring. Når du hopper i et par HyperAdapt sneakers, vil de automatisk stramme skoen til når din hæl ramme sensoren.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
0,00 DKK0,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

På siden af skoen kan du justere de selvsnørende sko, hvor du med to knapper kan stamme eller løsne snørebåndet. Den innovative sneakers fra Nike er designet af Tinker Hatfield med assistance fra Tiffany Beers om at få den innovative adaptiv snøring designet ind i Nike HyperAdapt.

HyperAdapt adaptive snøring

Den selvsnørende sko er kun starten, og Nike forudser at fremtidens sko selv tilpasser sig løbende efter din fod, en såkaldt skræddersyet-to-the-moment custom fit. Tilpasningen til den akutelle situation herunder løb, gang, hiking m.v. vil med en dynamiske tilpasning mindske stres niveauet på dine fødder, og dermed mindskes ømheden efter en lang gåtur, løbetur m.v. ligeledes er det med til at forbedre din præstation,

Nike selvsnørende sko HyperAdapt

Nike HyperAdapt er en innovativ selvsnørende sko, som i tilbage til fremtidens Nike Air MAG. Nike HyperAdapt 1.0 sneakers er en mekanisk selvsnørende sko

Selvsnørende sko fra Nike efter næste 30 år

Det er næsten 30 år siden Nike Air MAG rullede over biografskærmen verden over, og derfor var den 21. oktober en særlig dag for alle fans, som på youtube og twitter så video og billeder af Michael J. Fox hoppet i et par selvsnørende sko – en gave fra Nike i anledningen af de 30 år. De selvsnørende sko var Nike Air MAG, som mekanisk stremte snørebåndet på de populære Nike Air MAG sko.

Gaven fra Nike var en enorm glæde for Michael J. Fox, som har konstateret Parkinsons, og derved har svært ved daglige ting såsom at binde snørebånd.

Nike MAG selvsnørrende sko – Limited Edition

Kort tid efter offentliggørelse af den selvsnørende Nike Air MAG, blev fans vilde efter at købe et par Nike Air MAG. Nike offentliggjorde kort tid efter på deres hjemmeside at skoen vil blive produceret i et begrænset omfang, og solgt på auktion, hvor alle indtægterne vil blive doneret til Michael J. Fox Foundation, som kæmper mod Parkinsons sygdommen.

I forbindelse med offentliggørelsen udtaler den øverste chef for Nike, Mark Parker; “Ved at forestille sig fremtiden, skaber vi den. Et produkt der kommer til live med omgående komfort og støtte, når du har brug for det. Produkter som registrer og tilpasser sig til dig er lige rundt om hjørnet.”

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
0,00 DKK0,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Den selvsnørende nike sko, forventes at komme i handlen i slutningen af 2016. Vi håber det bliver muligt kort tid efter at Nike HyperAdapt lanceres som NikeID, så du kan design din egen Nike sko.