Nike Roshe Run Hyperfuse vent air – Design selv NikeiD

Nike Roshe Run er den ultimative sneakers til mænd og kvinder, og er designet af Dylan Raasch, som med inspiration i hans meditation og simple livsstil i Zen fandt inspiration til Roshe Run. Navnet stammer af titel “Roshi” som Zen masteren får, og af navnet er I udskiftet med et E af retmæssige årsager.

Design selv Nike sneakers sko - NikeiD

Roshe run er sneakers skoen i balance med sig selv, og som anses for at være Zen masteren indenfor Nike sneakers. Populariteten er blevet enorm båden indenfor hverdag, løbe og sports sko. Designet i Roshe Run er simpelt, men alligevel utrolig innovativ med de nyeste teknologier og materialer fra Nike.

Design selv Nike Roshe Run Vent Hyperfuse

Som mange andre sneakers modeller fra Nike, kan du selv designe din Roshe Run Vent Hyperfuse sko i Nike Store. Her kan du selv vælge farve, print og materiale – og endda skrive dine initialer på hælen.

Design selv Nike Roshe Run Vent nikeiD

Når du har designet dine sneakers, og designet er sendt til NikeiD vil du indenfor ca. 4 uger modtage dine Roshe Run Vent Hyperfuse med posten direkte til din hoveddør. Du kan dog vælge at købe de traditionelle sneakers hos Nike, og få dem leveret indenfor 5 hverdage. Roshe Run Vent findes i 4 traditionelle farver;

  • Sport Turquoise/Summit White/Poison Green
  • Total Crimson/Summit White/Squadron Blue
  • Fiberglass/Summit White/Squadron Blue
  • Black/Summit White/Cool Grey

Billig Roshe Run Vent Hyperfuse

Du finder også Roshe Run hos anerkendte forhandlere på nettet, hvor du kan være heldig at finde Nike sneakers billigere og med hurtigere levering en Nike Store. Vi har i den forbindelse fundet forhandlere der sælger Roshe Run, og du kan finde den billigste herunder.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
599,75 DKK599,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Nike Roshe Run Vent traditionel

Du kan være heldig at finde en Nike Rabatkode, og derved spare penge på din ordre hos Nike Store.