Pandelygte viser vej i mørke – Pandelygte til hovedet

Dagene bliver kortere, og aftentimerne mørkere og mørkere. Det bliver mere og mere farligt at løbe i aftentimerne uden reflekser eller blinkende lys, som fortæller hvor du løber. Dette er med til at øge din sikkerhed, og sikkerheden for bilisten, da bilisten klart og tydeligt kan se lysbåndet om din arm eller ben eller en pandelygte der lyset kraftigt.

Pandelygte løbe lampe med lys

Gå til tilbud >>

En pandelygte hjælper dig med at se terrænet foran, så du ikke løber ind i ujævnheder og gør skade på dig selv. Pandelygte er oftest en hård medløber, da den trykker rundt om hovedet, det kan derfor være en rigtig god ide at tage en hue på inden pandelygten sættes på.

Huen holder også dit hoved og øre varme, så du ikke kommer til at fryse, og omvendt hvis du får det for varmt, er det let at tage huen af.

At løbe med et lysbånd eller pandelygte er dog ikke grund for ikke at have en refleksvest på under løbeturen, da arealet der bliver oplyst af billygterne bliver større, og bilisten har derfor større chance for at få øje på dig.

Lysbånd til armen eller benet

Gå til tilbud >>

Det smarte lysbånd fra Stadium er let at sætte om armen eller benet. Lysbåndet er unik med en ny teknologi, som giver et forbedret og mere synligt lys under løbeturen. Med to forskellige lysindstilliger mellem fast og blinkende lys, kan båndet hurtig røbe din position. Remmen i båndet kan jursteres fra 24-33 cm i omkredsen. Der medfølger batterier.