Reebok Cardio Ultra træningssko til kvinder – Cardio sko

Cardio træning er et must for f.eks. styrketræning og fedtforbrænding, hvor intensiv konditionstræning med løb, cykling, svømning, jugging, step, ski hop eller roning i et interval af 30-60 minutter. Cardio er meget individuel fra person til person og uden et facit på hvordan det skal gøre, og er du ikke personen der kan lide at løbe kan du vælge tage en lang gåtur i skoven, byen eller på løbebånd.

Reebok Cardio Ultra træningssko kvinder

Se udvalget af Reebok Cardio Ultra her

De mange former for Cardio stiller store krav til dine træningssko, og det kan være irriterende at skulle medbringe løbesko, træningssko m.v. i motioncenteret eller i rygsækken når du skal træne. Reebok Cardio Ultra er træningsskoen som er fremstillet til den intensive konditionstræning.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
950,00 DKK950,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Reebok Cardio Ultra træningssko

Reebok er kendt for deres mange træningsredskaber, og deres Crossfit Nano sko specielt designet til Crossfit træning. Deres succes med speciel designede træningssko til Crossfit har de nu ført videre til Cardio, hvor deres Reebok Cardio Ultra træningssko indeholder teknologi og design der gør din træning lettere ved enten løb, cykling, jugging, step, skihop eller roning.

Reebok Cardio Ultra er speciel designet til at ventilere dine fødder under den intensive konditionstræning med overdelen produceret i Mesh. Mesh giver udover en naturlig ventilation til fødderne en støttende og stabilisering af fødderne når du bevæger dig i flere retninger. Reebok Cardio Ultra er den perfekte fitness sko, som optimere din cardio træning med kombinationen af komfort, støtte og flexibilitet. Reebok Cardio Ultra kan dermed bruges til alle slags Cardio træning, hvor skoen giver dig ekstra kontakt til jorden, så du står fast.

Cardio Ultra TurnZone fra Reebok

Den støddæmpende sål med TurnZone teknologi giver dig mulighed for at dreje foden 360° uden at belaste fodledet, og dermed mindske sandsynligheden for skader. Cardio Ultra giver dig de mest optimale betingelser for træningen i et fitnesscenter, og kan klart anbefales. Udover at træningsskoen er perfekt til sport, er den designmæssig utrolig imponerende, og passer til alle slags outfit lige fra Tights til kvinder med print til shorts.

Du kan læse mere om Reebok her hos Stylepit, og se deres udvalg af træningsprodukter.