Zoom terra kiger fra nike – Terra kiger testvinder 2013

Nike Zoom Terra Kiger er løbeskoen som træner krigeren i dig. Med naturlig fornemmelse af underlaget er Zoom Terra løbeskoen, som giver fødderne følelsen af nøgenhed. Løbeskoen har med sin minimale sål på 4 mm en lav afstand til underlaget, som giver foden lov til at mærke underlaget.

Nike Zoom Terra Kriger herre løbesko - Testvinder 2013

Gå til tilbud >>

Nike Zoom Terra Kiger er i sin enkelthed en lækker og ultra let løbesko, som udover dette indeholder nogle af de bedste teknologier fra producenten Nike. Disse teknologier er med til at stabilistere og skåne foden mod stød under løbeturen.

Dette giver en naturlig og blød landing på underlaget, og teknologier som phylon og zoom air giver en hurtig respons, så afsættet fra underlaget bliver mere effektiv.

Zoom Terra Kriger kvinde løbesko

 Gå til tilbud >>

Nike Zoom Terra Kiger får topkarakter 2013

Kiger løbeskoen blev valgt som testvinder og bedste køb af løbemagasinet, oktober 2013, hvor zoom terra blandt andet for ros for sin pasform og løbefornemmelse – som gør man nærmest glemmer man har nike terra løbeskoen på. Det faste greb til jorden gør terra kiger til en perfekt sko til terrænløb, men ikke i den forstand at skoen er velegnet til løb i sne og sjap.

Nike kiger skoen findes i en herre og dame model, i størrelserne

  • Herre: 42 – 45
  • Dame: 36,5 – 40