Nike Metcon 3 crossfit træningssko – Design selv Nike Metcon

Nike Metcon 3 er en træningssko til mænd og kvinder velegnet til vægtøvelser, klatring i reb til spurter, hvor alle træningsformer er under crossfit. Den populære Crossfit træning har en høj intensitet, og det er derfor vigtigt at have det rigtige fodtøj.

Nike Metcon 3 crossfit træningssko design selv Metcon

Design selv Nike Metcon 3 eller køb hos StylePit

Metcon 3 træningssko giver en alsidighed til løb og cardiotræning. Sålen giver en flad platform, forstærket med gummi i hælen, hvilket sørger for den perfekte stabilitet til træningen.

Nike træningssko til alle træningsformer

Nike Metcon 3 adskiller sig fra mange træningssko ved at den kan anvendes til alle træningsformer i træningscenteret.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
950,00 DKK950,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.000,00 DKK1.000,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.045,00 DKK1.045,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Overdelen er forstærket med high-wear-sektioner, som gør Metcon ekstra stærk til at kunne klare de mest intense træningsformer uden at skoen tager skade.

Materialet i træningsskoen er ultra let, hvilket gør det nemt at være hurtig på fødderne. Indbygget i snørebåndssystemet er Flywire-tråde, som holder foden stabil og komfortabel under træningen.

Overdelen er udført i Nikes populære Meshi, som ventilere og afkøler fødderne under træningen. Den fleksible forfod giver en naturlig bevægelsesfrihed.

Nike Metcon 3 giver dig de bedst muligt forudsætninger for at performe i træningscenteret eller ved crossfit træningen.

Nike Metcon 3 design selv træningssko

Design selv Nike Metcon i netop det udtryk du ønsker, og gør dine træningssko unikke ved at tilpasse skoen ni sektioner i netop den farve eller mønster du ønsker. På Nikes hjemmeside kan du vælge imellem 37 forskellige farver og 12 forskellige mønster.

I dit design kan du vælge netop de materiale og farver du ønsker, og få tilsendt træningsskoen ca. tre uger efter Nike har modtaget dit sko design.

Bedste træningssko til Crossfit

Søger du på Nike Metcon 3 på internettet er der et utal af anmeldelser, som giver topkarakter i både komfort, stil og øvelser. Metcon 3 er derfor et stabil sko, som anbefales af rigtige mange crossfit atleter.

Har du tidligere haft en Reebok nano crossfit sko, så vil Nike uden tvivl overraske dig positivt!

Nike Metcon 3 crossfit træningssko til de mest intense træningsformer til inden- og udendørs træning. Nike Metcon 3 til mænd og kvinder i dit eget design. Udover denne sko, kan du design selv nike sko.