Om RawSport.dk

RawSport.dk har til formål at skabe fokus på vedligehold af kroppen og muskelopbygning. Siden er ment som en inspiration til andre, samt en åben diskussion i form af kommentarer.

At anmelde og blogge om nyheder indenfor sportsudstyr og produkter som løbetøj, løbeure, fitness, proteinshake mv.

Siden vil løbende blive opdaterede med nyheder og anmeldelser. Ligeledes er du velkommen til at skrive artikler til RawSport.dk ved at skrive til NooX, som er hovedansvarlig for siden. Du kan kommen i kontakt med administratoren af siderne på følgende måde nooxmail snabelA noox.dk

Produkter og henvisninger fra RawSport.dk kan ofte bestå af Affiliate, hvilket betyder at RawSport.dk modtager en provision for at omtale og henvise til produkter. Dette har ingen betydning for prisen for dig som kunde, men betydning for driften af RawSport.dk, da provisionen er med til at betale for de omkostninger der er ved at drive hjemmeside, samt tidsforbruget på at skabe indhold.

2 thoughts on “Om RawSport.dk

 1. Ali

  Hej.

  Kender de en klinik, som laver fodanalyse og specialfremstillet indlæg. Jeg ejer Asics Gel Kayano løbesko.
  Jeg får ondt i hælen. Jeg har platfod. Hvor meget koster et almindeligt fodindlæg/indlægssåler.

  Med venlig hilsen
  Ali

  Svar
  1. RawSport Forfatter

   Hej Ali,

   Jeg vil anbefale dig at gå til dine læge, hvis det er et dagligt problem. Lægen kan derefter henvise dig til fysioterapi, hvor du får foretaget en analyse. Hvis det drejer sig om løb, kan du også gå til den lokale løbe butik (Sport Master, Intersport mv.) og blive testet på et løbebånd, hvor de kan analysere din løbestil, og kan hjælpe dig efterfølgende med hvad du kan gøre.

   Mvh
   Jonas

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *