Træningsbukser med lynlåslommer – Nike træningsbukser

Træningsbukser giver den bedste komfort og bevægelsesfrihed til fodboldtræning eller styrketræning i træningscenteret. Nike træningsbukser med lynlåslommer gør det muligt at have nøgler, træningskort, musik og iPhone med til træningen, så du ikke skal være nervøs for at tabe tingene.

Træningsbukser til mænd og kvinder

Træningsbukser til mænd og kvinder

Træningsbukser til mænd og kvinder fra Nike Dry

Nike Dry er en serie af træningstøj, som ved Dri-FIT-teknologi holder dig veltilpas og tør under fodboldtræningen eller styrketræningen i træningscenteret.

De smarte træningsbukser fra Nike Dry er med faconsyet pasform, som giver dig den bedste bevægelsesfrihed og pasform under træningen.

Ankel elastikker gør træningsbukserne forbliver ved anklerne, og derved ikke irritere ved squat, cykling, cardio eller løbetræning. Den smarte ankel elastik er med til at give nike træningsbukser sit lækre design.

Bukser fra Nike Dry er med lynlåsmanchetter, så de er nemmere at tage af og på ved fodboldtræning eller styrketræning i træningscenteret.

Træningsbukser i svedtransporterende materiale til mænd og kvinder

Nike Dry træningsbukser er fremstillet i 100% Dri-FIT polyester med åndbarhed og flade søm, som giver den bedste komfort og bevægelsesfrihed under fodboldtræning og styrketræning i træningscenteret.

Herunder findes en liste af de mest populære forhandlere i Danmark:

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
439,00 DKK439,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Nike bukserne tåler maskinvask, hvilket gør dem til de mest populære.

Træningsbukser med lynlåslomme og hovedtelefoner

Træningsbukser med lynlåslomme og hovedtelefon linning giver en sikker opbevaring af din musikafspiller eller iPhone, hvor kablet til hovedtelefonerne kan føres igennem linningen. Dette giver en behagelig træning og sikre at lynlåslommen i bukserne forbliver lukket under din træning.

Til de lækre bukser fra Nike Dry, kan du på Nikes hjemmeside lave dit eget nike sko design eller lave dit eget nike fodboldstøvler design, som passer til bukserne.

Leveringstiden for NikeID har en leveringstid på 3 uger, og det anbefales derfor at lave dit eget nike sko design nu, for at få leveret dine Nike Sko til sommer.

Hvis du ønsker hovedtelefoner uden kabel eller træningsarmbånd til din Smartphone – anbefales det at kigge på iPhone træningsudstyr.