Prof løbesko Asics Gel-Kayano 19 løbesko

Asics Gel-Kayano er den bedst sælgende løbesko for tiden. Gel-Kayano løbeskoen passer til 80% af alle løbestile. Asics har skabt udviklet skoen over en længere periode, og taget det bedste fra et hav af forskellige teknologier, og samlede dem i Gel-Kayana 19 skoen, som henvender til professionelle og moderate løbere.

Asics Gel-Kayano 19 løbesko

Se udvalget af Asics Gel-Kayana 19 her

Den stødabsorberende sål giver en let landing på jorden under foden, dette gør løbeskoen velegnet til løb på hårde asfaltveje, og dermed en løbesko som er særdeles velegnet til løb i byområder, og stier.

 

Asics Gel-Kayano 19 løbesko

Asics Gel Kayano model 19 er skabt til professionelle og moderate løbere, hvor løbestilen er mere naturlig. Navnet GEL kommer af Asics teknologi indenfor GEL-dæmpningssystem, og den deres specialudviklede teknologi Impact Guidance System (I.G.S.) og Biomorphic, som giver løbeskoen den mest komfortable og præsentationsforbedre løbesko.

Asics Gel model 19 fåres i herre og dame model i størrelserne.

Herre: 40,5 – 49

Dame: 38 – 42

1 thought on “Prof løbesko Asics Gel-Kayano 19 løbesko

  1. Annelise Sørensen

    Jeg har for kort tid siden købt et par Asics Kayano 19 løbesko, og må indrømme at det er de bedste løbesko jeg nogenside har haft. De er virkelig behagelige at løbe i, og har også et par få gange brugt dem på arbejde.

Der er lukket for kommentarer.