Proteinshake fra Nutramino – XL ProteinShake 500ML

Det er vigtigt for kroppen at få protein for at bygge musklerne op så den hårde træning i motioncenteret begynder at give et synligt og mærkbart resultat. Derfor er det vigtigt at have en sund kost og tilskud for at få nok protein til opbygning af musklerne.

Proteinshake fra Nutramino

Gå til tilbud >>

For at musklerne yder sit bedste, og opbygningen af større muskelmasse kan ske, er der visse byggesten kroppen har brug for deriblandt protein som opbygger musklerne, og kulhydrater som er brændstoffet. Hvis kroppen ikke har tilstrækkelige kulhydrater og protein, vil musklerne have svært ved at blive større, og styrken vil hurtigt aftage fordi de mangler energi.

En god måde at sikre sig muskelopbygningen er at kontrollere sin kost efter protein og kulhydrater, og det er derfor vigtigt at starte morgenen med fedtfattig mad som indeholder de vigtige byggesten. Kulhydraterne fås f.eks. via cornflakes, havregryn, brød og andre produkter med højt kulhydrat. Magre mælkeprodukter som f.eks. skummetmælk, mager yoghurt, æg indeholder protein.

ProteinShake tilbud 6x500ML fra Nutramino

Det er vigtigt at nyde kosten heraf morgenmaden, så mæthedsfornemmelsen ikke forsvinder efter kort tid. Hvis tiden om morgnen ikke er til at nyde morgenmaden, så er frugt, brød eller en proteinshake en måde at få tilskuddet af kulhydrat og protein.

nutramino-proteinshake-tilbud Gå til tilbud >>

Mellemmåltider er med til at holde forbrændingen og musklerne igang, samt holde et stabilt blodtryk og niveau at kulhydrater. Mellemmåltider kan bestå af frisk frugt som også giver vitaminer og mineraler til kroppen – her er bananer særlig gode, da indholdet af kulhydrater er større end andre frugter. Bananer indeholder også kalium og vitaminer, som medvirker til musklerne vokser.

Til frokost kan indtagelsen ske med tanke på dagens træning, hvor der enten er brug for energi til en løbetur/fitnesscenter eller opbyggende mad til musklerne. Det er vigtigt at supplere maden, så kroppen får mineraler og vitaminer.

Det er vigtigt under træningen at få væske nok, og din urin fortæller om du drikker for lidt eller for meget væske. Hvis væskebalancen ikke opretholdes bliver urinen mørk, og hvis væskebalancen er for stor bliver urinen lys. Det er derfor vigtigt at finde niveauet mellem disse. Væsken kan være vand eller sportsdrik alt efter træningen varighed.

Efter træningen er musklerne nedbrudt, og har derfor brug for de vigtige byggesten for at kunne fungere resten af dagen. Derfor er det vigtigt at indtage kulhydrat og protein kort tid efter, dette kan bestå af en ProteinShake som indeholder de vigtige byggesten til musklerne efter f.eks. en hård crossfit træning.

Proteinshake indeholder de vigtige kylhydrater og protein, som kroppen har brug for efter styrketræning. Proteinshake 500ML fra Nutramino fåes i flere forskellige varianter som Chocolate, Banana, Strawberry, Vanilla og Chocolate&Banana.

1 thought on “Proteinshake fra Nutramino – XL ProteinShake 500ML

  1. Jesper

    Tak for den gode inspiration til kosten 🙂 – Normalt blander jeg en shaker med proteinpulver og skummetmælk inden jeg går ned i fitnessworld. Den drikker jeg efter træningen.

    Hvis jeg er sent hjemme fra arbejde, og ikke når at blande min shaker køber jeg en i automation. Jeg kan bedst lide smagen af vanilje 🙂 – den syntes jeg ikke er så syntetisk i smagen som den andre, men hver sin smag 🙂

Der er lukket for kommentarer.