Nike Lunarone+ flyknit Fitness sko til kvinder og mænd

Nike Lunarone+ flyknit Fitness sko til kvinder og mænd

Nike Lunarone+ flyknit

Se udvalget af Nike Lunarone+ flyknit firness sko her

Nike Lunarone+ er fitness sko til både kvinder og mænd i farvestrålende multi-color. Lunarone+ Trainer Edition modellen fra Nike blev revet væk fra hylderne, og kun få butikker har dem stadig på lager.

Fitness skoen er ikke som traditionelle sportssko – Nike Lunar One+ er nemlig strikket med multi-color tekstil, som giver skoen en virkelig sej effekt af mange forskellige farver. Strikken gør det let for foden at ånde under løbetræningen eller fitness i motioncenteret. Lunarone+ henvender sig måde til mænd og kvinder, som gerne vil skille sig ud i motioncenteret med et par anderledes fitness sko, som ikke ligner alle de andre traditionelle ensfarvede.

Fitness sko til kvinder – Nike Lunarone+

Nike Lunar One plus til kvinder

En af de mest populære fitness sko fra Lunar One+ til kvinder er den røde udgange, som passer perfekt til den feminine side af træningen. Nike flyknit tekstilen er præget af en rød og et mørkeblåt farveskift, som giver sportsskoen sin røde farve, men med en mørkeblå skyggefarve.

I skoen er indbygget asymmetrisk snøring, som er bundet fast til sålen, så foden stabiliseres når snørebåndet strammes og bindes.

Gå direkte til Nike Lunar One+ rød

Sportssko til mænd – Nike flyknit fitness træning

Nike Lunarone+ flyknit Fitness sko til kvinder og mænd

Nike Lunarone+ flyknit

Fitness træningsskoen fra Nike findes også i en mere maskulin udgave til mænd, og er med den blå og sorte flyknit tekstil præget af en blå med sort skyggefarve skift. Nike Lunarone+ er som tidligere beskrvet med indbygget asymmetrisk snøring, som stabilisere foden under træningen.

Lunarone+ giver en rigtig god fornemmelse af fæstelse under styrketræning, hvilket gør man kan yde lidt mere, da man står mere fast på jorden.

Gå direkte til Nike Lunar One+ blå

Nike Lunarone+ er alle præget med Nike’s velkendte logo på siden i sort eller hvid – alt efter hvilket multi-color flyknit tråd der er brugt i træningsskoen. Sålen på træningsskoen er alle hvide med et ekstra gummi lag under fodpladen.