Vinter løbetøj sæt – løb om vinteren i refleks løbetøj

Selvom den danske vinter nærmer sig, er det ikke en stopklods for løbetræningen. Mange kender vinteren som kold og mærk, og lysten til at løbe bliver derfor mindre og mindre desto koldere det bliver.

Løbetøj med reflekser - vinter løbetøj

Se udvalget af vinter løbetøj her

Men løbetræningen kan stadig fortsætte selvom det er koldt og mørkt. Det kræver den rigtige rigtige påklædning af vinter løbetøj. Mange sportsbutikker på internettet kommer dig allerede i forkøbet med de rigtige pakker med løbetøj, og du kan derfor læne dig tilbage, og læse om hvilke sæt løbetøj der passer din træning bedst.

Det er dog vigtigt at vælge det rigtige løbetøj i forhold til hvilket tidspunkt du løbetræner, så hvis du løber om aftenen, hvor det er mørkt, så kræver et løbetøj med indbygget reflekser. I mørket lyser din refleks løbejakke op, og evt reflekser på bukserne, så du bliver lyst op af bilernes lys. Hvis du ikke har en refleks jakke, kan det anbefales at købe en refleks vest.

Løbevest  refleks vest

Se flere refleks veste her

Løbetøjet skal passe til vinterens vejr og temperatur, derfor er det vigtigt at du tager godt med tøj på, gerne 3 lag (kan tilpasses hvis det bliver for varmt) og et yderste lag må gerne være vandtæt, så du ikke bliver våd under løbeturen. Ligeledes er det vigtig at vælge materiale som ikke optager sved, altså skal du vælge svedtranspoterende løbetøj, så du ikke bliver våd af sved under løbet, og dermed bliver hurtig kold.

En hue på hovedet kan holde kroppen varm, og er en god måde at justere kropstempraturen på, så hvis det bliver for varmt er det let og enkelt at tage hue af, og omvendt hvis det bliver for koldt. Dette er lettere end at skulle lyne op og ned for refleks jakken.

Snekæder løbesko pigge

Gå direkte til snekæder til løbesko

Ligeledes er det vigtigt at have de rigtige løbesko, som holder fødderne varme, og samtidig har et godt greb til jorden / sneen.

Vinter løbetøjs sæt med reflekser til løb i den mærke vinter – Snekæder/pigge til løbesko så du står fast mod sneen – Vinter løbetøj