iPhone 6 træning armbånd – JayBird musik til fitness og løb

JayBird BlueBuds X Sport + iPhone armbånd løb fitness

Gå direkte til JayBird hos Dustin

Den nye iPhone 6 fra Apple er netop kommet på markedet, og rigtig mange har allerede skiftet fra deres tidligere iPhone til den nye 6’er med større skærm. Tidligere har fitness og løb været let med iPhone rundt om armen med et armbånd, hvor telefonen er blevet lagt i. Der findes allerede rigtig mange armbånd til iPhone 6, men af erfaring er den ikke behagelig at have omkring armen i armbåndet, da den fylder størstedelen og støder imod resten af kroppen under løbeturen, og vægte og maskiner i fitnesscenteret.

Vi har derfor set på armbånd til de personer som ikke kan træne eller løbe uden, og for andre fundet en alternativ løsning til hvordan du kan fortsætte træningen med musik og tracking af dit løb og fitness.

iPhone 6 armbånd til løb og fitness

Sport Gym armbånd til iPhone 6 er hos MyTrendyPhone er næsten blevet revet væg fra butikken da iPhone 6 kom til Danmark, og det er der en god grund til. Sport Gym armbånd beskytter din smartphone under træningen samtidig med du kan lytte til et godt soundtrack med almindeligt headset eller trådløst.

iPhone 6 armbånd sport gym

Gå direkte til Wupti.com

Armbåndet sættes rundt om armen med velcro, hvor der er plads til iPhone og nøgle til nøgleskabet. I bunden er der hul til tilslutning af jackstik til høretelefonerne.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
149,00 DKK149,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Jaybird BlueBuds Sport trådløse bluetooth løbe headset til iPhone

Jaybird er det mest anbefalede headset på nettet blandt løbere og fitness brugere, som elsker det trådløse in-ear hovedtelefoner. Selvom hovedtelefonerne er trådløse bliver der ikke gået på kompromis med lyd eller komfort, og du slipper for det irriterede kabel mellem smartphone og in-ear plugs.

JayBird BlueBuds X Sport Bluetooth

Gå direkte til Dustin

JayBird Sport kan efter 2,5 times opladning holde strøm i op til 8 timer med lækker musik, og når batteriet er ved at være afladt fortæller Jaybird BlueBuds Sport selv med en stemme at den behøver opladning snarrest. Dette svarer næsten til en hel uges træning med en times musik under træningen om dagen.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,00 DKK858,00 DKK(Fragt: 59,00 DKK)Se mere
1.113,84 DKK1.113,84 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.290,00 DKK1.290,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Jaybird BlueBuds X er betegnes som høretelefonernes Rolls Royce med sin høje kvalitet og kanon lyd. Det trådløse BlueBuds X headset kan tilpasses i ledningen, som enten føres op eller under øret, og gøres kortere ved at regulere tilpasningen via ledningsclipsene – dermed slipper du for den tidligere irriterende ledning.

I pakken med Jaybird Sport BlueBud X er 3 forskellige silikone in-ear plugs, så du kan tilpasse høretelefonerne til netop dine øregange. Derudover er 3 forskellige silikone X-fit, som støtter in-ear høretelefonerne i øret, og hjælper med at føre ledningen over eller under dit øre. Det trådløse headset fra Jaybird er modstanddygtig overfor væsker som sved og regnvejr.

Bedre kontrol af musikken med JayBird BlueBuds

Kontrollen af musikken er med JayBird BlueBuds X blevet meget bedre end hvad vi kender fra Apple’s eget headset, hvor musikken skift kontrolleres på pause/play knappen. Dette har givet rigtig mange problemer med at musikken pludselig stopper, eller at den ikke skifter ordentlig.

Problemet med musik kontrollen har JayBird ændret ved at flytte nummerskift fra pause/play knappe over på volume knapperne. Så ved at holde volume up nede i 2 sekunder skifter den automatisk nummer til det næste på playlisten, og ved at holde volume down nede i 2 sekunder skifter den automatisk til forrige nummer.

Under træningen eller løbeturen er det muligt at modtage opkald, hvor opkaldet besvares ved et klik på pauseknappen, hvor musikken sættes på pause og opkaldet besvares. Når opkaldes afsluttes går musikken automatisk igang igen, så du kan fortsætte din træning. Desværre er mikrofonen i det trådløse headset ikke udstyret med filtre, så der kan være baggrundstøj fra vind, biler, mv.

Vil du vide mere om BlueBuds X, har JayBird lavet en gennemgang via Youtube, som kan afspilles herunder.

iPhone 6 armbånd med nøglelomme og jackstik tilslutning i fitnesstræning eller JayBird BlueBuds X Sport trådløs headset til løbeture med kanon musik uden ledning.

1 thought on “iPhone 6 træning armbånd – JayBird musik til fitness og løb

  1. Sofie

    Tusind tak. Jeg har virkelig søgt internettet igennem efter et ordentlig løbebælte til min iPhone 6, og Sport Gym var lige det løbebælte jeg søgte med plads til min iPhone og husnøgle 🙂

    +++++
    Sofie

Der er lukket for kommentarer.