Fodboldsko fra NikeID i eget design – NikeID Fodboldstøvle

Design din egen Nike ID fodbold-sko/støvle

Start dit eget NikeID design her

Du kender sikkert allerede til Nike ID, og har måske også designet din egen Nike Free sko. Nike har nu gjort det muligt at designe din egen fodboldsko til indendørs og udendørs fodbold. Du vælger selv farve materialer, påskrevet dig eget navn og meget mere hos Nike ID ud fra kollektionen af fodboldstøvler som Magista, Hypervenom, Tiempo og resten af Nike skoene.

Design din egen Magista fodboldstøvle

Nike ID Magista er designet af playmakere som Iniesta og Götze, men Nike har ved hjælp af deres designere gjort støvlen tilgængelig for alle fodboldspillere uanset hvor på banen de spiller. Den flotte Magista fodboldstøvle har designerne fra Nike fremstillet ud fra tre fokus ord; fit, touch og traction (pasform, berøring og trækkraft).

NikeID Magista Opus fodboldstøvle

Nike har ved hjælp af Mesh teknologien (Nikeskin) gjort Magista fodboldstøvlen til en forlængelse af huden på din fod, så du heletiden har føling på fodbolden. Mesh giver udover den lækre føling en åndbarhed, så fødderne har de bedste arbejdsbetingelser til en fodboldkamp. Foringen indvendig i støvlen er af Kanga-Lite som giver fødderne en ekstra komfort, og gør du kan bevæge dig hurtig i fodboldskoen.

Dermed har Nike opfyldt deres mål med at lave en fodboldstøvle der har pasform til foden og giver en ekstra føling af berøring, og med det indvendige foring og stabilitet giver fodboldstøvlen en trækkraft som gør dig hurtigere på fodboldbanen.

Hypervenom fodboldstøvle fra Nike ID

Den populære Hypervenom Phantom fodboldstøvle med sloganet “The game has changed” er den fodboldsko som alle fodboldspilllere drømmer om. Nike har med Hypervenom forsøgt og lykkes med at designe den bedste fodboldstøvle.

NikeID Hypervenom Phantom fodboldsko

Overdelen er lavet af NikeSKIN, som ved hjælp af et tre separate lag revolutionere fodboldstøvler, med sin letvægt, stabilitet og komfort. Det tynde NikeSKIN sikre en optimal luftcirkulation af fødderne, og tekstturen i det yderste af Hypervenom give en øget friktion mellem fodbold og fodboldstøvle – og dermed giver et bedre hold på fodbolden.

Nike fodboldstøvler Mercurial Superfly

Den populære fodboldstøvle Mercurial blev for ca. 16 år siden lanceret i forbindelse med VM i Frankrig, og forandrede fodbold for altid. I 1998 da Nike valgte revolutionere teknikken i fodboldstøvler, valgte de at omskrive reglerne. Mercurial var den første fodboldstøvle, hvor Nike benyttede sig af det innovative Flyknit, som gav fodboldstøvlen en helt unik pasform.

NikeID Mercurial Superfly fodboldsko

Flyknit gør støvlen sidder på foden som en sok, som giver Mercurial og dine føder muligheden for at arbejde hurtigere sammen. Mercurial er i dag fremstillet af Flywire og carbonfiber-sål, som giver et eksplosivt afsæt. Fodboldstøvlen bliver i dag brugt af rigtig mange kendte fodboldspillere som Cristiano Ronaldo, Boateng, Pedro, Kevin-Prince og mange flere.

Du kan på NikeID selv designe din fodboldsko helt fra bunden eller med inspiration af Nikes egen kollektion af fodboldstøvler Magista, Hypervenom, Mercurial, Timpo og resten af Nikes fodboldsko.

Prisen for en NikeID fodboldstøvle starter fra ca. 2.000 kr. alt efter type og materialer. Når du er færdig med at designe din egen fodboldsko sender Nike den fragtfri til din leveringsadresse.

Vi har samlet priserne på de omtalte fodboldsko i traditionel predesign fra Nike.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
989,00 DKK989,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.079,00 DKK1.079,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.154,75 DKK1.154,75 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
2.099,00 DKK2.099,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Søger du en sko til indendørs fodbold kan du med fordel designe din egen Nike Free sko.