Forerunner 110 GPS løbeur – Garmin Forerunner 110 pulsur

Det dejlige sommervejr nærmer sig, og rigtig mange begynder så småt at genoptage deres sommerlige ritualer med en lækker løbetur ud i den danske natur, for at få pulsen og konditionen op. Telefonen blev måske sidste år brugt til at tracke løbeturen med en GPS rute – men oftest blev turen forstyrret af en sms eller et opkald, så i år bliver telefonen hjemme på stuebordet, mens du tager dit nye Garmin Forerunner 110 pulsur omkring håndledet.

garmin-forerunner-110-herremodel

Se udvalget af Garmin Forerunner pulsure her

Med Garmin Forerunner 110 pulsur kan du måle og holde styr på din tid, hastighed, puls og løbedistance. Forerunner 110 bruger GPS fra Garmin til at tracke din løberute. Forerunner er et billigt pulsur, som hverken går på kompromis med kvaliteten eller designet, og henvender sig perfekt som det første løbeur.

Garmin uret er lavet i tre forskellige farver, som både mænd og kvinder kan have rundt om håndledet mens de løber. Forerunner 110 Unisex er i farven sort med en grå gennemgående linje rundt om rimen, og styres med start, stop og runder på knapperne i siden af uret. Ligeledes bruges knapperne til at navigere rundt i menuen, hvor du kan aflæse akutelle dataer omkring din puls, hastighed, tid og distance. I menuen på pulsuret finder du også gennemsnitlige oplysninger omkring din løbetur.

Garmin Forerunner 110 til kvinder og mænd

Som det tidligere er blevet omtalt fåes Garmin forerunner i tre forskellige farver, hvor den sort/grå er unisex som kan benyttes af alle derhjemme. Vil du hellere have dit eget Garmin pulsur, så er den røde og lyserøde udgave henvendt til kvinder.

garmin-forerunner-110-kvindemode

Se udvalget af Garmin Forerunner pulsure her

Når du er færdig med din løbetur, og gemt de aktuelle målinger i pulsuret, kan du ved hjælp af det medfølgende Garmin USB stik forbinde forerunner til computeren, hvor du på Garmins hjemmeside kan aflæse din løberute på Google Maps med oplysninger om din aktuelle hastighed, puls m.v. på netop det punkt på kortet du peger. Forerunner kan efter opladning holde strøm i ca. otte timer, hvorefter uret skal genoplades via den medfølgende USB lader.