Garmin Forerunner 220 HRM med live løbe tracking

Garmin Forerunner 220 HRM pulsur

Gå direkte til CykelPartner

Garmin Forerunner 220 HRM giver live opdatering af din løbetur, som du let og enkelt kan dele med dine venner over facebook, twitter m.v. Forerunner 220 HRM tracker alle dine løbedata såsom distance, tempo, puls og GPS lokation, som senere kan bruges til at analyse og forbedring af dit løb.

Garmin Forerunner 220 HRM pulsur

Med Garmin Forerunner 220 får du en træner lige ved hånden, som giver feedback og sørger for at registere alle de resultater du opnår. Med indbyggede accelerometer kan Forerunner 220 bruges på løbebånd i motioncenteret, hvor det ikke er muligt at trace GPS positioner. Accelerometer tracker distance, hastighed og puls uden brug af fodsensor. Problemet med tunneller og skov områder, hvor GPS signalet ikke er tilgængelig tracker accelerometer stadig dit løb, og dermed giver en komplet visning af din løbetur.

Forerunner HRM er kompatibelt med Garmin Connect, hvor alle målinger kan analyseres og nye planlægges direkte til og fra dit 220 pulsur.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.999,00 DKK1.999,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
1.999,00 DKK2.058,00 DKK(Fragt: 59,00 DKK)Se mere

 

Garmin 220 er utrolig brugervenligt, og giver med sin farveskærm et flot billede af dine data i en overskuelig oversigt. Pulsuret er robust og behagelig at løbe med, og passer på alle håndled. Ønsker du at forbedre din træning, kan du indstille forskellige alarmer, som giver feedback når din puls- tempo eller løbe-/gang-intevaller er nået. Feedback fra Forerunner 220 gives med vibrations- og lydsignaler – personlige rekorder bliver ligeledes gemt under løbeturen, så når f.eks. den hurtigste kilometer tid er opnået, bliver der sat en ny personlig rekord.

Tidligere pulsure fra Garmin skulle forbindes til computeren med et specielt usb stik, som gjorde det besværligt at sende og modtage data om din løbetur. Det nye Garmin Forerunner 220 HRM parres med din smartphone via Bluetooth, som automatisk uploader alle gennemførte løbeture direkte til Garmin Connect, og sender dine live data til dine venner eller samlever.

LiveTrack med Garmin Forerunner 220 pulsur

LiveTrack funktionen i Garmin 220 HRM gør det muligt for dine venner og familie at følge din løbetur, så hvis du løber hjem til dine forældre kan de live se hvor langt du er, så de kan stå klar med aftensmaden. Alt dette sker ved hjælp af Garmin Connect og livetrack.garmin.dk.

Forerunner 220 pulsur med Bluetooth

Garmin Forerunner 220 HRM pulsur med live tracking af din løberute giver mulighed for venner og familie kan følge med. Forerunner 220 HRM parre smartphone og pulsur via Bluetooth, så alle resultater i pulsuret sendes direkte til Garmin Connect til senere analyse. Pulsuret fåes i flere forskellige farver til både mænd og kvinder – og er den perfekte julegave til løberen der ønsker et smart pulsur.