Nike Mercurial fodboldstøvler – Mercurial iD design selv

Nike Mercurial fodboldstøvler er populære, og består af flere modeller Superfly, Vortex, Vapor mv. Du kan nu selv designe din fodboldsko i Nike Mercurial iD. Nike har med deres fodboldsko revolutionerede udviklingen af fodboldstøvler, og dermed niveauet på fodboldbanen.

Nike Mercurial design selv fodboldstøvler

Design dine egne Nike Mercurial her

Du kan designe din egen Mercurial fodboldstøvle i alt fra farven på overdel, snørrebånd og logo til knopperne i FG eller SG-PRO i guld eller sort. Du kan enddag skrive dit spillernummer, nationalflag og efternavn på dit eget design.

Nike Mercurial Superfly i eget design

Mercurial Superfly modellen er den mest populære fodboldstøvle i verden, og dette er ikke unden grund. Superfly giver det mest optimale greb i fodboldbanen, og giver dig dermed de bedste forudsætninger for at performe din hastighed og reaktion under fodboldkampen.

Brio-kabel teknologien fra Nike sikre at din ankel er stabiliserede i din Superfly fodboldstøvle, så risikoen for ankelskader og lignende er så minimal som muligt. Når din fodboldsko står for at stabilisere din ankel, kan du bruge tiden tankerne på at yde det mest optimale i fodboldspillet.

Kort fortalt er Nike Mercurial Superfly verdens mest populære fodboldsko, som stailisere og øger din tekniske hastighed som spiller på banen. Du kan på dit eget design skrive dit spillernummer, nationalflag og efternavn, så dine fodboldstøvler er mere personlige.

Nike Mercurial Veloce, Vortex og Vapor iD

Veloce og Vapor støvlerne minder meget om hinanden, og er kendte for deres friske neoen detaljer, som gør dem næsten selvlysende i farven – på den seje måde. Veloce er fremstillet af Avii mikrofiber, som giver støvlen ekstra fleksibilitet på undersålen (kendt fra golfbolde). Micro Speed Control gør det hurtigt at reagere på fodboldbanen, og du kan dermed lave vendinger med bolden, som var du Zlatan, Ribery eller Ronaldo.

Vortex minder meget om Veloce og Vapor, men har til forskel en ny teknologi af ydersålen ( TPU sål ), som giver fødderne den best mulige bevæglighed, stabilitet og hastighed på fodboldbanden. Vortex fodboldstøvlen øger dermed muligheden for skarpe vendinger med fodbolden. Nike Mercurial Vortex er med Nuke Trophy Trophy, som er nemt kan rengøres efter en fodboldkamp.

Fodboldstøvler med FG eller SG-pro græs knopper

Det er ikke ligegyldig hvilke græs knopper du har på dine fodboldstøvler, og du kan selv vælge og designe dine græs knopper på støvlerne. Nike har to typer knopper i FG ( Firm Ground ) og SG ( Soft Ground )

FG er græs knopper til stabil jord, hvor det kræver lidt ekstra spids for at komme ned for at få ordentlig fat, og dermed give det bedste greb i fodboldbanen.

SG er til en mere blød jord, hvor knopperne ikke skal være så smidse, men have en størrelse der gør de har et godt greb i den bløde jord.

På nogle typer Nike fodboldsko er det muligt at skifte græs knopperne, så du kan skifte imellem de forskellige fodboldbaner. Disse knopper kan købes særskilt på internettet, eller hos Nike.com

Hvis du spiller fodbold indenfor, kan du med fordel se på et par design selv Nike Free sko her.