Nike Free Run 5.0+ – Free Run løbesko

Nike free 5.0+ løbesko

Gå til Nike Free Run tilbud >>

Nike Free Run 5.0+ er en fleksibel løbesko, som er videreudviklet fra den oprindelige Nike Free 5.0 kondisko. Free kollektionen er kendt for sin behagelige komfort, som mange bruger nike skoen i både hverdagen, fritiden og til løbeture. Den nye plus kollektion byder blandt andet på FlyWire teknologien, som uden at øge vægten på skoen giver en øget stabilitet til foden.

Snørebåndet i Nike Free Run 5.0+ er asymmetrisk snøring forbundet med FlyWire teknologien, så når snørebåndet strammes og bindes, bliver free skoens sider spændt med, hvilket giver stabiliteten til foden.

De mange teknologier i løbeskoen har gjort mange taler om Nike Free Rum er skoen som forstår dine fødder, da landingen og afsættet i foden til underlaget er suverænt.

Free Run 5.0 plus løbesko gul

Gå til Nike Free Run tilbud >>

Ventilationen i skoen er udført med mesh teknologien, som med overdelen af Free Run giver fødderne luft en varm sommerdag eller ved hård indendørs træning. Hvis du allerede har anskaffet dig en Nike+ chip til dine løbesko – kan denne chip også anvendes i Nike Free Run 5.0+, hvor den lægges under sålen i løbeskoen.

Følelsen af bare føder i Nike Free run 5.0+

For ca. 8 år siden begyndte Nike at forske sammen med atleterne på Standford, hvor Nike ønskede at udvikle en løbesko, som velegnede sig til træning. Tre af de mest kreative og nytænkende designere fra Nike blev sat sammen, og udviklede træningsskoen ved navn Nike Free. Navnet blev givet efter barfodsfornemmelsen i free skoen, og populariteten var stor.